AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik içinde yatmak

Kahve falında yeşillik içinde yatmak

Kahve falında yeşillik içinde yatmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, tüm sorunlarının biteceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, kendini her konuda geliştireceğine, yönetici makamına geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde yatmak gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında yeşillik içinde yatmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, rahat şekilde geçineceğine işarettir.

Kahve falında mezarın içinde yatmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde yatmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sorunlarının da çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin içinde yatmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kendisine olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında cami içinde yatmak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kötü sözler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyazlar içinde yatmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalettir.

Kahve falında karın içinde yatmak işlerin bozulacağına, iyilik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde yatmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir