AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde yatmak

Kahve falında su içinde yatmak

Kahve falında su içinde yatmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, borcunun çok olacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Kahve falında su içinde yatmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında cami içinde yatmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde yatmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik içinde yatmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karın içinde yatmak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında beyazlar içinde yatmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Kahve falında caminin içinde yatmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde yatmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir