AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde havuz görmek

Kahve falında cami içinde havuz görmek

Kahve falında cami içinde havuz görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerinin yarım kalacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde havuz gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında caminin içinde havuz görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami içinde havuz görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami havuzu görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzlu cami görmek yönetici makamına oturacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında havuz içinde yılan görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun içinde olmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzu içinde balık görmek işlerin rast gideceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir