AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde kuruan okumak

Kahve falında cami içinde kuruan okumak

Kahve falında cami içinde kuruan okumak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, en tepkedeki kimse olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında cami içinde kuruan okumak gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Kahve falında cami içinde kuruan okumak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında cami içinde kuran okumak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami içinde ezan okumak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işyerini kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin içinde ezan okumak fal sahibinin kazancının artacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ezberden kuruan okumak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında kuruan okumak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının kuruan okuduğunu görmek ödeme güçlü çekeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir