AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami bahçesini sulamak

Kahve falında cami bahçesini sulamak

Kahve falında cami bahçesini sulamak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, işinden ve parasından olacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesini sulamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında cami bahçesini sulamak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağ bahçe sulamak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında bahçeyi sulamak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla bahçe sulamak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında bahçede çiçek sulamak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesini sulamak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kötülerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçe suladığını görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir