AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bahçe suladığını görmek

Kahve falında başkasının bahçe suladığını görmek

Kahve falında başkasının bahçe suladığını görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçe suladığını gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında meyve bahçesi sulamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında cami bahçesini sulamak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, bilgiyle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla bahçe sulamak kendini her konuda geliştireceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalet eder.

Kahve falında bahçe sulamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine inanılır.

Kahve falında bahçe ekmek ve sulamak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, dünya mallarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bahçeyi sulamak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçe suladığını görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir