AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeyi sulamak

Kahve falında bahçeyi sulamak

Kahve falında bahçeyi sulamak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, geçim derdine düşeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeyi sulamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu geliştirmenizde, aşk hayatınızın veya sevgi temalı ilişkilerinizin faydası olabilir.

Kahve falında suyla bahçe sulamak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında bağ bahçe sulamak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, güzel günler için çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesini sulamak sağlık sorunlarından kurtulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze bahçesi sulamak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bahçe ağaç sulamak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bahçe suladığını görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında cami bahçesini sulamak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe suladığını görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir