AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan köprü görmek

Kahve falında camdan köprü görmek

Kahve falında camdan köprü görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, parasının ve malının da artacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan köprü gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Kahve falında cam köprü görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan köprü görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına işaret eder.

Kahve falında köprüden birinin düştüğünü görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında köprüden inmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden atılmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprü ayağı görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla köprüden düşmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, iyi geçim halinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir