AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan eşya görmek

Kahve falında camdan eşya görmek

Kahve falında camdan eşya görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında camdan eşya gördüyseniz:

  • Cazibenizi kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsiniz.

Kahve falında cam eşya almak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, tüm keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam süs eşyası görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yeni hobiler edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan yapılmış eşya görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında cam mutfak eşyası görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam eşya satın almak insanlığıyla herkese örnek olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulur.

Kahve falında camdan süs eşyası görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında cam eşya görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan eşya kırmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir