AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan süs eşyası görmek

Kahve falında camdan süs eşyası görmek

Kahve falında camdan süs eşyası görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan süs eşyası gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Kahve falında cam süs eşyası görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan süs eşyası görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş süs eşyası görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında süs eşya görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına yorulur.

Kahve falında süs ev eşyası görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında süs eşyası yapmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev süs eşyası görmek başarıları ile tanınacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süs eşyası kırmak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir