AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam eşya görmek

Kahve falında kırık cam eşya görmek

Kahve falında kırık cam eşya görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık cam eşya gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık cam eşya görmek hem yıpranacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kırık bir eşya görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırık eşya görmek hayırlı kapılar açılacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık eşyalar görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek problemlere çözüm bulunacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine alamet eder.

Kahve falında evin camını kırık görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir