AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın künyeler takmak

Kahve falında altın künyeler takmak

Kahve falında altın künyeler takmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işlerin devam edeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında altın künyeler takmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında koluna altın künye takmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında altın künyeler takmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında altın künye takmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kola altın künye takmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker künyesi takmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kola künye takmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş künye takmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında künye takmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir