AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş künye takmak

Kahve falında gümüş künye takmak

Kahve falında gümüş künye takmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, kazancının günden güne artacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine delalettir.

Kahve falında gümüş künye takmak gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında gümüş künye takmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş künye almak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, terfi alacağına işarettir.

Kahve falında künye takmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında asker künyesi takmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına işaret eder.

Kahve falında kola altın künye takmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işarettir.

Kahve falında altın künye takmak dertleşerek moral bulacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalettir.

Kahve falında koluna altın künye takmak elindeki imkanların artacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın künyeler takmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, fakir çocukları giydireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir