Kahve falında camdan düşen birini tutmak

Kahve falında camdan düşen birini tutmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan düşen birini tutmak gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında camdan düşen birini tutmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan düşen birini kurtarmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının camdan düştüğünü görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, arzuların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini camdan düşerken görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan düşen birini görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan düşeceğini görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında kızının camdan düştüğünü görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan düşerken görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top