AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini camdan düşerken görmek

Kahve falında birini camdan düşerken görmek

Kahve falında birini camdan düşerken görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yanlış işlere girileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulur.

Kahve falında birini camdan düşerken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir.

Kahve falında bebeğin camdan düştüğünü görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camın düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek kederden ve stresten kurtulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan düşen bebek görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının camdan düştüğünü görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının camdan düştüğünü görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Kahve falında camdan düşerken görmek dertlerine derman bulacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak düşürmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir