AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan düşen birini kurtarmak

Kahve falında camdan düşen birini kurtarmak

Kahve falında camdan düşen birini kurtarmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, pek çok olumlu gelişmelere, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mali olarak küçüleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalettir.

Kahve falında camdan düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Kahve falında camdan düşen birini kurtarmak işlerin büyük başarılar getireceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düşen birini kurtarmak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak o işin tüm risklerini göze alacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereye düşen birini kurtarmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak gönül hoşluğu yaşayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, borçların ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir