Kahve falında camdan düşerken görmek

Kahve falında camdan düşerken görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, büyük başarı kazanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan düşerken gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında camdan düşerken kurtulmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında camdan düşeni görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında camın düştüğünü görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan düşen görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında birini camdan düşerken görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin camdan düştüğünü görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camdan düşen birini tutmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının camdan düştüğünü görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top