AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan düşeceğini görmek

Kahve falında camdan düşeceğini görmek

Kahve falında camdan düşeceğini görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kazancın artmasına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan düşeceğini gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Kahve falında camdan düşen birini kurtarmak falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan düşen bebek görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işaret eder.

Kahve falında camdan düşeceğini görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının camdan düştüğünü görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin camdan düştüğünü görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulur.

Kahve falında camdan düşeni görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet eder.

Kahve falında camın düştüğünü görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, daha güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında camdan düşen birini tutmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir