AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan düşen birini görmek

Kahve falında camdan düşen birini görmek

Kahve falında camdan düşen birini görmek karısının çok mutlu olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında camdan düşen birini gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Kahve falında camın düştüğünü görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının camdan düştüğünü görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini camdan düşerken görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işarettir.

Kahve falında camdan düşeceğini görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında camdan düşen bebek görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin camdan düştüğünü görmek sıkıntısından kurtulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında camdan düşerken kurtulmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir