AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan diş görmek

Kahve falında camdan diş görmek

Kahve falında camdan diş görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, kar elde edileceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan diş gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında camdan diş görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam diş görmek karanlığın biteceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin camdan düştüğünü görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında cam çatlağı görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini camla kesmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan süs eşyası görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, akıllı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında cam kırık görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir