AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini camla kesmek

Kahve falında elini camla kesmek

Kahve falında elini camla kesmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına inanılır.

Kahve falında elini camla kesmek gördüyseniz:

  • Dürüstlük ilişkilerinizde önem kazanıyor.

Kahve falında elini cam kesmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında elini camla kesmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eli cam kesmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında camla elini kesmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla cam kesmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında camı kesmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında camla birini kesmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında ayağı cam kesmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir