AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama bakmak

Kahve falında cama bakmak

Kahve falında cama bakmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cama bakmak gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğine camdan bakmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan denize bakmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan bakmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında cama bakmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında araba camından bakmak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan cama bakmak yakında işlerinin aksayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek camdan bakmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına inanılır.

Kahve falında evin camından bakmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir