AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan ayakkabı görmek

Kahve falında camdan ayakkabı görmek

Kahve falında camdan ayakkabı görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, rahata ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında camdan ayakkabı gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında cam ayakkabı görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan ayakkabı görmek canının sağ olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek özgüveninde artış yaşanacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı camdan atmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında pencere camı kırmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin camının kırıldığını görmek yaşanan yokluğun biteceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine alamet eder.

Kahve falında cama taş atıldığını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında cam kapı silmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir