AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan atmak

Kahve falında camdan atmak

Kahve falında camdan atmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında camdan atmak gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında kendini camdan atmak bahtın açılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği camdan atmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kendisini yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında camdan eşya atmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan kedi atmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında birini camdan atmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında kırık cam atmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cama yumruk atmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, işlerinin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan atmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir