AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini camdan atmak

Kahve falında kendini camdan atmak

Kahve falında kendini camdan atmak koyu sohbetler edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, iyilik bulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline haram para geçeceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kendini camdan atmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında cama taş atmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardak atmak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kendi şansını kendi yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cama yumruk atmak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini camdan atmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam atmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğu camdan atmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi camdan atmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, dertlerden kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği camdan atmak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir