AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini camdan atmak

Kahve falında birini camdan atmak

Kahve falında birini camdan atmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kötü halin son bulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini camdan atmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları çözebilirseniz, her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında camdan atmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardak atmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kedi camdan atmak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında kırık cam atmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi camdan atmak parasal kaygılardan kurtulacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği camdan atmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi camdan atmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını camdan atmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir