AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan atlamaya çalışmak

Kahve falında duvardan atlamaya çalışmak

Kahve falında duvardan atlamaya çalışmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında duvardan atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında duvardan atlamaya çalışmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak sevinç ve sürura, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten atlamaya çalışmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvardan atlayamamak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir