AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak

Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak

Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, masumluğunu ispat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde çalışmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak sorunlarının çözüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten atlamaya çalışmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında bir yerde çalışmak güveninin artacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak ticarette şansının düşeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir