AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan atlayarak kaçmak

Kahve falında camdan atlayarak kaçmak

Kahve falında camdan atlayarak kaçmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, işveren koltuğunda oturacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında camdan atlayarak kaçmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında camdan atlayarak kaçmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini camdan atlarken görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında camdan atlayan görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında taş atıp cam kırmak özlemelerin son bulacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan atlayan birini görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at arabasından kaçmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atlardan kaçmak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir