AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı perde görmek

Kahve falında asılı perde görmek

Kahve falında asılı perde görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, o işten ekmek yiyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında asılı perde gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Kahve falında asılı perde görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camda asılı perde görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ipte asılı kalmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asılmış bebek görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında asılan insanlar görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asılmış biri görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı birini görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında asılı ip görmek önünün açık olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir