AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırlarını yıkamak

Kahve falında çamaşırlarını yıkamak

Kahve falında çamaşırlarını yıkamak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, ekmeğinin verimli olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çamaşırlarını yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Kahve falında elle çamaşır yıkamak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında çamaşır makinesinde yıkamak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak büyük üzüntülere sebep olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkadığını görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir