AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kulluk derecesinin artmasına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak çamaşır yıkamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır makinesinde yıkamak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak hayatındaki rahatlığın artacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında banyoda çamaşır yıkamak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün çamaşırını yıkamak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir