AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkadığını görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün çamaşırını yıkamak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkamak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle çamaşır yıkamak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, işinin de hep yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin çamaşır yıkadığını görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir