AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak

Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak

Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, köşeye sıkıştıracağına işarettir.

Kahve falında havuzda çamaşır yıkamak onu yalnız bırakmayacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır bulaşık yıkamak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında gölde çamaşır yıkamak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çamaşır yıkadığını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir