AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, düşmanlıkların biteceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak kazancının ve zenginliğinin artacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, ikinci bir şans vereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkadığını görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bereket ve huzur getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir