AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır asmak ve toplamak

Kahve falında çamaşır asmak ve toplamak

Kahve falında çamaşır asmak ve toplamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır asmak ve toplamak gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında çamaşır asmak ve toplamak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıya çamaşır asmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca çamaşır asmak para ve zaman ayıracağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çamaşırları asmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında balkonda çamaşır asmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına yorulur.

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek çamaşırı asmak ruhsal korkularından da arınacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir