AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırları asmak

Kahve falında çamaşırları asmak

Kahve falında çamaşırları asmak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, eksiklerinin farkına varacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Kahve falında çamaşırları asmak gördüyseniz:

  • Size yardım veya desteğe hazır olduklarını görebilir veya bir araya gelerek keyifli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında iç çamaşırı asmak rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli çamaşır asmak sevinçten adeta havalara uçacağına, büyük bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dışarıya çamaşır asmak sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak şifaya kavuşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının çamaşırını asmak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına alamet eder.

Kahve falında evin içine çamaşır asmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca çamaşır asmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, düzeninin yıkılmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir