AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama yazı yazmak

Kahve falında cama yazı yazmak

Kahve falında cama yazı yazmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, kime gideceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cama yazı yazmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında cama yazı yazmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalemle yazı yazmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine yazı yazmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tersten yazı yazmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında halıya yazı yazmak rızkın günden güne genişleyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında buluta yazı yazmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında suya yazı yazmak makamının sürekli yükseleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir