AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam yıkamak

Kahve falında cam yıkamak

Kahve falında cam yıkamak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam yıkamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Kahve falında cam yıkamak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işarettir.

Kahve falında hortumla cam yıkamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulur.

Kahve falında araba camı yıkamak çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla camları yıkamak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında cam bardak yıkamak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camları yıkamak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırılmayan cam görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam tabak görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir