AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba camı yıkamak

Kahve falında araba camı yıkamak

Kahve falında araba camı yıkamak kötü gidişe dur denileceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, insanlara yardım edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında araba camı yıkamak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında araba camı yıkamak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camları yıkamak razı geleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak yıkamak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla cam yıkamak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla camları yıkamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında cam yıkamak çok büyük bir çalışma yapılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba camını kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla camura batmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir