AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahi ve bardak görmek

Kahve falında sürahi ve bardak görmek

Kahve falında sürahi ve bardak görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bereket ve huzur geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürahi ve bardak gördüyseniz:

  • Romantizm artıyor, sevdiğiniz bir kişiyle özel paylaşımlarınızı arttırmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında bardak ve sürahi görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sürahi ve bardak görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su sürahisi görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürahi su içmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında cam sürahi görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır sürahi görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında su dolu sürahi görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir