AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli misket görmek

Kahve falında renkli misket görmek

Kahve falında renkli misket görmek daha geniş rızık elde edeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli misket gördüyseniz:

  • Kar elde edebileceğiniz, fırsatlar yakalayabileceğiniz veya bazı alanlarda yükselişlerin ön plana çıkabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında renkli misket görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında renkli misket toplamak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misket bilye toplamak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz misket görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalettir.

Kahve falında cam misket görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük misket görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında misket havası oynamak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, bekarsa evleneceğine delalet eder.

Kahve falında yerden misket toplamak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, böylece yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir