AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz misket görmek

Kahve falında beyaz misket görmek

Kahve falında beyaz misket görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz misket gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında beyaz misket görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misket bilye toplamak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında renkli misket toplamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam misket görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında misket görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına delalet eder.

Kahve falında misket oynadığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil misket görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misket havası oynamak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir