AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil misket görmek

Kahve falında yeşil misket görmek

Kahve falında yeşil misket görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil misket gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil misket görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük misket görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz misket görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Kahve falında misket havası oynamak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yerden misket toplamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ona göre davranacağına rivayet eder.

Kahve falında cam misket görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli misket toplamak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında mavi misket görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir