AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi misket görmek

Kahve falında mavi misket görmek

Kahve falında mavi misket görmek başka işler deneyeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, saygınlığının artacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi misket gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Kahve falında mavi misket görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına yorulur.

Kahve falında büyük misket görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli misket toplamak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında misket havası oynamak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işarettir.

Kahve falında misket oynadığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Kahve falında misket görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında cam misket görmek onlardan fayda göreceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz misket görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir