AnaSayfa / Genel / Kahve falında misket bilye toplamak

Kahve falında misket bilye toplamak

Kahve falında misket bilye toplamak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında misket bilye toplamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında misket bilye toplamak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden misket toplamak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında renkli misket toplamak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bilye görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında metal bilye görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bilye görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına delalettir.

Kahve falında renkli bilyeler görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında demir bilye görmek iyilik ve hayır bulacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir