AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven yıkılması görmek

Kahve falında merdiven yıkılması görmek

Kahve falında merdiven yıkılması görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven yıkılması gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven yıkılması görmek sıkıntıların biteceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında yıkılan merdiven görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven yıkıldığını görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış merdiven görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin merdiveninin yıkıldığını görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenin yıkıldığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir