AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kupa bardak görmek

Kahve falında cam kupa bardak görmek

Kahve falında cam kupa bardak görmek kazancın daha da artacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kupa bardak gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında cam kupa bardak görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kupa bardak görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işarettir.

Kahve falında kupa bardak kırmak acılarını dindireceğine, sıkıntılarının daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak kupa görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kupa bardak almak Allah katında yükseleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kupa bardak görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında porselen kupa görmek diplomalı kimse olacağına, canının derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kupa kızı görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir