AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen kupa görmek

Kahve falında porselen kupa görmek

Kahve falında porselen kupa görmek amacına ulaşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, gün sayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında porselen kupa gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında porselen kupa görmek çok büyük yenilikler yapacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kupa bardak almak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kupa kazanmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında kupa görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kupa bardak görmek nazara geleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kupa bardak görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bardak kupa görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kupa bardak görmek onlara değer vereceğine, gönlünce bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir