AnaSayfa / Genel / Kahve falında kupa bardak görmek

Kahve falında kupa bardak görmek

Kahve falında kupa bardak görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kupa bardak gördüyseniz:

  • Tecrübe, zaman veya bilginizi paylaşmanız minnettarlık hissettiğiniz kişilere yardımcı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz kupa bardak görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kupa bardak kırmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kupa bardak görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kupa bardak almak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kupa bardak görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak kupa görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kupa ası görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kupa fincan görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir